Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola ανακοίνωσε το Moto Watch 40

*
Η Motorola πρόσθεσε ένα ακόμα smartwatch στα προϊόντα της, ανακοινώνοντας το Moto Watch 40. To νέο, "έξυπνο" ρολόι έχει καμπυλωτή οθόνη LCD μεγέθους 1,57'', με περισσότερες από 85 επιλογές για την πρόσοχή του. Ο σκελετός του είναι κατασκευσμένος από κράμα ψευδαργύρου, το λουράκι από σιλικόνη και είναι πιστοποιημένη κατά IP67. Το Moto Watch OS αναλαμβάνει όλα όσα σχετίζονται με το λογισμικό και το Watch 40 υποστηρίζει τη λήψη ειδοποιήσεων, όμως δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για απαντήσεις σε μηνύματα ή κλήσεις.

Υπάρχουν αισθητήρες για τη συνεχή παρακολούθηση των καρδιακών παλμών και το ποσοστού του οξυγόνου στο αίμα, μαζί με λειτουργίες παρακολούθησης της ποιότητας του ύπνου και των επιπέδων του άγχους, με υποστήριξης για συνδεση με το Google Fit.


Η μπαταρία του Watch 40 έχει χωρητικότητα 240mAh, φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις 25 λεπτά και παρέχει αυτονομία έως και δέκα ημερών.

Το smartwatch έρχεται σε χρωματισμούς Phantom Black και Rose Gold, με την τιμή του να είναι $65 στην επίσημη ιστοσελίδα της Motorola.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*