Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola ανακοίνωσε το νέο smartphone Moto G Power 5G με επεξεργαστή Dimensity 930

*
Η Motorola παρουσίασε το Moto G Power 5G, το νέο της smartphone με τον επεξεργαστή Dimensity 930 της MediaTek.

Στο μπροστινό μέρος του νέου smartphone βρίσκεται μια οθόνη IPS LCD ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και μέγεθος 6,5 ίντσες. Στο πίσω μέρος του υπάρχουν τρεις κάμερες: η βασική στα 50MP και οι macro και depth στα 2MP.

Το Moto G Power 5G έρχεται με λειτουργικό Android 13 και το interface του Moto MyUX, με 6GB μνήμης RAM και χωρητικότητα στα 256GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Η μπαταρία του έχει μέγεθος 5,000mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 15W, αν και ο φορτιστής που θα βρίσκεται στο πακέτο αγοράς θα είναι 10W.

Η Motorola θα κυκλοφορήσει το Moto G Power 5G σε μαύρο και λευκό χρώμα. Για την ώρα η κυκλοφορία του αναμένεται μόνο στις Η.Π.Α., στις 13 Απριλίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*