Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola επαναφέρει το ξύλινο τηλέφωνο με τη σειρά Edge 50

*
Η Motorola ανανέωσε τη σειρά Edge με τρία νέα smartphones, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα κλασσικό πλέον σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που λανσάριστε πριν από περίπου μια δεκαετία. Το ξύλινο οπίσθιο panel. Η επιλογή αυτή θα προσφέρεται μόνο στο Motorola Edge 50 Ultra, τη συσκευή με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Είναι εφοδιασμένο με το νέο, Snapdragon 8S Gen 3 chipset και οθόνη OLED 6,7'' με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, που ικανοποιεί τις προδιαγραφές της Pantone αναφορικά με την προσομοίωση των χρωμάτων. Επίσης, είναι πιστοποιημένο κατά IP68, άρα αντέχει σε συνθηκες υπερβολικής υγρασίας, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Η κύρια camera έχει ανάλυση 50MP και συνοδεύεται από τηλεφακό 64MP. Οι δυό τους διαθέτουν λειτουργίες για οπτική σταθεροποίηση. Υπάρχει και μια ακόμα, υπερευρυγώνια camera στα 50MP, που χρησιμεύει και ως macro.

Ακολουθεί το Motorola Edge 50 Pro με το midrange Snapdragon 7 Gen 3 chipset και η τριάδα ολοκληρώνεται με το Edge 50 Fusion που διαθέτει το 6 Gen 1. Και τα δύο smartphones είναι πιστοποιημένα κα΄τα IP68, όμως μόνο το 50 Pro μπορεί να φορτίσει και ασύρματα. Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε το Pro, θα εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες ενός τηλεφακού 3x με ανάλυση 10MP.


H Motorola αναφέρει πως και στις τρεις συσκευές έχει προσθέσει το Magic Editor της Google στα Photos, όμως είναι δυνατή μόνο η αποθήκευση των πρώτων 10 edits χωρίς συνδρομή στο Google One. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*