Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα σειρά επίπλων για gaming της IKEA φέρνει το παιχνίδι σε όλο το σπίτι

*
Η IKEA παρουσίασε μια νέα σειρά επίπλων για gamers, που απομακρύνεται από τη "σκοτεινή" αισθητική και δίνει χώρο σε σχεδιασμούς που είναι πολύ πιθανό να ταιριάξουν με την υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας. Η συλλογή Brännboll αποτελελιται από 20 αντικείμενα, όπως ένα γραφείο, καρέκλες, αξεσουάρ και διάφορες λύσεις για αποθηκευτικούς χώρους. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα καθίσματα. Υπάρχει μια πολυθρόνα που διπλώνει σε θέση lounge, μια κουνιστή καρέκλα σχεδιασμένη να ταλαντεύεται με την κίνηση του σώματός σας και μια φουσκωτή καρέκλα σε στυλ ντόνατ με ασορτί υποπόδιο.

...and some textile accessories like this throw that adds some additional pops of color.


Στη συλλογή υπάρχει επίσης ένα "gaming station", που μεταμορφώνεται σε κάτι που μοιάζει με ντουλάπα, με αναδιπλούμενη επιφάνεια εργασίας, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για το tower και διαχείριση καλωδίων. Συνοδεύεται από ένα κουτί αποθήκευσης που λειτουργεί ως βοηθητικό τραπέζι, ράφια για την οθόνη θόνης και ορισμένα αξεσουάρ, όπως ένα mousepad, χαλί και ριχτάρι.

...or fold out the cushion into a lounging chair if you have the space.

"Με τη Brännboll, μοιραζόμαστε την ιδέα ότι το gaming είναι για όλους και μποιρεί να υπάρχει παντού στο σπίτι", δήλωσε ο product design developer της Ikea, Philip Dilé, σε δελτίο τύπου της εταιρείας. "Πρόκειται να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να δημιουργούν χώρους που προσαρμόζονται στο παιχνίδι, στη ζωή και σε οτιδήποτε ενδιάμεσα".

Ikea’s recognizable pegboard customizations are available in this rollable side table. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*