Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo είχε πλάνα για χειριστήριο προσβασιμότητας συμβατό με όλες τις συσκευές

*
Σύμφωνα με τον Reggie Fils-Aime, πρώην διευθυντή της Nintendo Αμερικής, ο ιαπωνικός κολοσσός των video games είχε ξεκινήσει να αναπτύσσει το δικό της χειριστήριο προσβασιμότητας, πριν από τρία χρόνια. Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Nintendo το περιέγραψε ως «ένα adaptive controller που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε πλατφόρμες Xbox, PlayStation ή Nintendo».

Ο ίδιος ελπίζει η εταιρεία να συνεχίζει την ανάπτυξη του εν λόγω χειριστηρίου, αλλά δεν γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες. Πιστεύει πως η καλύτερη λύση για τέτοιου είδους εξοπλισμό είναι ένα χειριστήριο που υποστηρίζεται από όλες τις πλατφόρμες gaming και να μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως για τις δυνατότητες του κάθε ατόμου.

Στην συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε πως είναι ακόμη κοντά με τον Phil Spencer από την Microsoft και γνωρίζει πως εργάζονται σκληρά για τέτοιου είδους εξοπλισμό που μπορεί να δώσει την χαρά του gaming και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Παρόλα αυτά, πιστεύει πως αυτά τα project δεν προσεγγίζονται από την βιομηχανία με το πάθος που θα έπρεπε και πρέπει να δωθεί περισσότερο βάρος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*