Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo κυκλοφορεί δύο πανάκριβα ρολόγια Mario Kart σε συνεργασία με την Tag Heuer

*
Η Nintendo σε συνεργασία με την ελβετική κατασκευάστρια εταιρεία premium ρολογιών Tag Heuer δημιούργησαν μια σειρά από δύο ρολόγια Mario Kart με την ονομασία TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition.

Η πρώτη και πιο φθηνή έκδοση είναι ένας χρονογράφος με μέγεθος 44mm κατασκευασμένος από ατσάλι και έχει ένα μαύρο κεραμικό πλαίσιο το οποίο δείχνει το λογότυπο που Mario Kart και μια μόνιμη ένδειξη δευτερολέπτων η οποία δείχνει τον Mario στην άσφαλτο. Θα κοστίζει $4.300 και θα κυκλοφορήσουν 3000 κομμάτια.


Η δεύτερη και τελευταία έκδοση είναι ένας χρονογράφος Tourbillon μεγέθους 45mm, κατασκευασμένος από τιτάνιο grade 5 που έχει επίσης μαύρο κεραμικό πλαίσιο και διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο καντράν το οποίο περιέχει κινούμενα στοιχεία από το Mario Kart. Το συγκεκριμένο είναι και το πιο ακριβό, καθώς θα κοστίζει $25.600 και θα κυκλοφορήσουν μόλις 250 κομμάτια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*