Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nokia ανακοίνωσε το καινούργιο ανθεκτικό smartphone XR21 με πιστοποίηση IP69K

*
Η Nokia παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την αγορά των ανθεκτικών – rugged smartphones. Το Nokia XR21 έρχεται με πιστοποίηση MIL-STD-810H του αμερικανικού στρατού, αλλά και με πιστοποίηση IP69K – την υψηλότερη για την αντοχή απέναντι σε σκόνη και νερό.

Nokia's XR21 rugged phone goes live with IP69K certification

Η οθόνη του XR21 έχει Gorilla Glass Victus, μέγεθος 6,49 ίντσες και είναι IPS LCF με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Σύμφωνα με την εταιρεία, η οθόνη του ανταποκρίνεται άψογα, ακόμα και με τη χρήση γαντιών ή βρεγμένων χεριών.


Nokia's XR21 rugged phone goes live with IP69K certification

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένας επεξεργαστής Snapdragon 695, με 6GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 128GB. Στο πίσω μέρος της υπάρχουν δύο κάμερες. H βασική με 64MP f/1.8 και η ultrawide με 8MP f/2.2, ενώ στο μπροστινό μια selfie camera 16MP f/2.5.



Τέλος, η μπαταρία του XR21 είναι στα 4.800mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 33W. Η κυκλοφορία του αναμένεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, εντός του Ιουνίου 2023. Θα είναι διαθέσιμο σε Midnight Black και Pine Green.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*