Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OnePlus αποκάλυψε το νέο smartphone Nord CE 3 Lite με κάμερα 108MP και γρήγορη φόρτιση στα 67W

*
Η OnePlus ανακοίνωσε ένα νέο προσιτό smartphone που ακούει στο όνομα Nord CE 3 Lite και που αποτελεί μια πολύ δυνατή επιλογή για όσους ψάχνουν κάτι προσιτό.

Το OnePlus Nord CE 3 Lite φέρει οθόνη LCD FHD+ (20:9, 8-bit) στις 6,72 ίντσες, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Επίσης, έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 695 (6nm), όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, μαζί με 8GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα OxygenOS 13.1 (Android 13). Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: μια με χωρητικότητα 128GB και μια με 256GB UFS 2.2. Αμφότερες διαθέτουν υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD (έως 1TB), καθώς και χώρο για δύο κάρτες SIM.


Η βασική οπίσθια κάμερα των 108MP είναι ένας αισθητήρας 1/1.67” ISOCELL HM6. Το πίσω μέρος της συσκευής φέρει ακόμα δύο κάμερες. Μια macro των 2MP και έναν αισθητήρα βάθους, επίσης στα 2MP.



Η μπαταρία του OnePlus Nord CE 3 Lite είναι στα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 67W (SuperVOOC – 80% φόρτισης σε 30 λεπτά). Επιπλέον, το κινητό διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και υποδοχή για ακουστικά. Στο πακέτο αγορά του θα συμπεριλαμβάνεται ο φορτιστής, ένα καλώδιο USB-C (USB 2.0) και ένα προστατευτικό οθόνης.

Το νέο προσιτό smartphone της OnePlus θα κυκλοφορήσει σε Pastel Lime και Chromatic Gray, στις 25 Απριλίου 2023, με την τιμή του να ξεκινά από τα €330.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*