Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Qualcomm αποκάλυψε κατά λάθος πότε θα ανακοινώσει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2

*
Η Qualcomm συνηθίζει να ανακοινώνει έναν νέο επεξεργαστή στις αρχές κάθε Δεκεμβρίου, όμως φέτος αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει. Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας δημοσίευσε κατά λάθος την ημερομηνία διεξαγωγής της παρουσίασης για την επόμενη γενιά επεξεργαστών Snapdragon 8, μαρτυρώντας πως την προγραμματίζει για τον Νοέμβριο του 2022. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως μεταξύ 14 και 17 Νοεμβρίου, όταν δηλαδή διεξαχθεί το καινούργιο Snapdragon Summit, θα αποκαλυφθεί ο νέος Snapdragon 8 Gen 2.

Η σχετική ανάρτηση εξαφανίστηκε αρκετά γρήγορα, όμως το πιθανότερο είναι πως η ημερομηνία ευσταθεί και θα αποτελέσει τελικά την περίοδο αποκάλυψης του νεότερου hardware της Qualcomm. Η ανακοίνωση του νεότερου επεξεργαστή τον Νοέμβριο του ’22 θα επιτρέψει σε κατασκευαστές όπως οι Xiaomi και Motorola να κυνηγήσουν την πρωτιά στο λανσάρισμα ενός smartphone που θα τον χρησιμοποιεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*