Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Realme αντιγράφει το Dynamic Island της Apple με το νέο της smartphone C55 (video)

Η Realme κυκλοφόρησε το νέο smartphone C55 στην αγορά της Ινδονησίας, παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχή του Dynamic Island της Apple, που πρωτοεμφανίστηκε στο iPhone 14 Pro. Η ονομασία που δίνει στο εν λόγω χαρακτηριστικό η Realme είναι Mini Capsule.

Η μπροστινή κάμερα της συσκευής είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα punch hole, όμως το πλαίσιό της διευρύνεται οριζοντίως, σε σχήμα χαπιού, για την εμφάνιση στατιστικών όπως το πόσο έχει φορτίσει η μπαταρία, ή τα βήματα που έχει κάνει ο χρήστης μέσα σε μια μέρα. Μάλλον ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι τέτοιο σε smartphones εταιρειών που ανταγωνίζονται την Apple, με φήμες που κυκλοφορούν να λένε πως και η Huawei έχει στα σκαριά κάτι αντίστοιχο.

Το Realme C55 περιέχει έναν επεξεργαστή Helio G88, 8GB μνήμης RAM, χωρητικότητα 256GB και οθόνη 6,72 ιντσών, με ανάλυση 1080p (90Hz). Η μπαταρία του έχει μέγεθος τα 5.000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W. Η τιμή του στην Ινδονησία υπολογίζεται στα 195 δολάρια, με το λανσάρισμά του και στην Ευρώπη να αναμένεται σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*