Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Roku φέρνει διαφημίσεις στην τηλεόραση όταν κάνετε pause στο game που παίζετε

*
Δεν σταματά η εφευρετικότητα ορισμένων εταιρειών που ψάχνουν να μας σερβίρουν διαφημίσεις με κάθε τρόπο. Η Roku φαίνεται πως πήγε στο επόμενο επίπεδο, αφού σύμφωνα με νέα πατέντα, η εταιρεία θα μπορεί να προβάλει διαφημιστικά μηνύματα στις τηλεοράσεις της όταν «παγώνει» η δράση ακόμη και σε μια κονσόλα που είναι συνδεδεμένη σε αυτές μέσω θύρας HDMI.

Το λογισμικό θα αντιλαμβάνεται ότι ο χρήστης έχει σταματήσει να παίζει και σε εκείνες τις φάσεις θα μπορεί να προσφέρει τον χώρο της οθόνης για διαφημίσεις. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει με τη δική της πλατφόρμα και τα δικά της sticks, ωστόσο τα τελευταία χρόνια προσφέρει και τις δικές της smart TVs με το λογισμικό προεγκατεστημένο.


Το λογισμικό αυτό έχει ένα screensaver που ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει δράση και με αυτό το δεδομένο η εταιρεία θέλησε να βγάλει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, το λογισμικό της Roku θα μπορεί να «διαβάζει» και το περιεχόμενο του game και να προβάλλει διαφημίσεις αντίστοιχης θεματικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*