Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το livestream για το Unpacked της 26ης Ιουλίου

*
Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την ώρα του επόμενου Samsung Galaxy Unpacked event της που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου στην Κορέα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας για την Κορέα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι αρκετά νωρίτερα στην Ελλάδα. Η σχετική πρόσκληση μαρτυρά τα αποκαλυπτήρια αναδιπλούμενων συσκευών και συγκεκριμένα των Samsung Galaxy Z Flip5 και Samsung Galaxy Fold5, ενώ αναμένονται ακόμη τα νέα Samsung Galaxy Tab S9 tablets και τα νέα ρολόγια. Όπως φαίνεται, η κορεατική εταιρεία θα προσφέρει ανανεωμένο hinge για το δίπλωμα των συσκευών, έτσι ώστε όταν είναι κλειστά να δείχνουν πολύ λεπτά. Ακόμη, η εξωτερική οθόνη του Flip5 αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτήν του υπάρχοντος μοντέλου. Μένει να δούμε τι άλλο μας περιμένει στα τέλη του μήνα στην Κορέα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*