Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά laptops Galaxy Book 3

*
Επιβεβαιώνοντας τις φήμες, η Samsung αποκάλυψε τρία νέα laptops της σειράς Galaxy Book 3. Πρόκειται για τα Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 και Galaxy Book 3 Ultra – το πρώτο “Ultra” laptop της εταιρείας.

Τα τρία νέα laptops της Samsung έρχονται με οθόνες Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση 2,880x1,800, στα 120Hz. Η οθόνη του Galaxy Book 3 Pro 360 είναι και αφής, με υποστήριξη DisplayHDR True Black 500.


Το Galaxy Book 3 Ultra διαθέτει οθόνη 16 ιντσών, επεξεργαστή 13th-gen Intel Core i9, κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 της Nvidia, έως 32GB RAM, 1TB SSD, ένα webcam 1080p και τετραπλό ηχείο AKG με υποστήριξη Dolby Atmos. Επιπλέον, φέρει δύο Thunderbolt 4 ports, ένα USB-A port και μια υποδοχή για κάρτες microSD.

Τα Galaxy Book 3 Pro και Galaxy Book 3 Pro 360 περιέχουν (επίσης) επεξεργαστή 13-gen Intel Core i7, Iris Xe graphics, έως 32GB RAM και 1TB SSD. Το standard Pro θα διατεθεί με οθόνη 14 και 16 ιντσών, ενώ το Pro 360 θα είναι διαθέσιμο μόνο με οθόνη 16 ιντσών, μα με προαιρετικό 5G.

Η σειρά Galaxy Book 3 φέρει το Multi Control, το οποίο δίνει τη δυνατότητα χειρισμού ενός smartphone της Samsung μέσα από το laptop του χρήστη. Μεταξύ άλλων, θα είναι δυνατή η μεταφορά φωτογραφιών από το smartphone στο laptop και στη συνέχεια η επεξεργασία τους στο Adobe Lightroom.

Οι τιμές των τριών μοντέλων παραμένουν άγνωστες, όμως το βέβαιο είναι πως θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Πάντως, τα νέα laptops της Samsung είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*