Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε το 8K ultrawide gaming monitor Odyssey Neo G9, με οθόνη 57 ιντσών

*
Η Samsung ανακοίνωσε το επόμενο Mini LED gaming monitor της, με τεράστια ultrawide οθόνη 57 ιντσών και ανάλυση 8K.

Το 2021 η εταιρεία κυκλοφόρησε το Samsung Odyssey Ark, ένα κυρτό monitor 55 ιντσών για τοποθέτηση σε portrait mode. Το Odyssey Neo G9 μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, φέροντας ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, με ανάλυση 7,680x2,160 (32:9) και με ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz. Σύμφωνα με την AMD, πρόκειται για το πρώτο 8K ultrawide monitor που θα διατεθεί στην αγορά, ενώ η Samsung αναφέρει πως θα είναι και το πρώτο με DisplayPort 2.1. Πέραν όμως τούτου, δε γνωρίζουμε τα υπόλοιπα inputs του Odyssey Neo G9.

Μέχρι στιγμής, πολλές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το νέο gaming monitor της Samsung παραμένουν άγνωστες. Αναμένουμε περισσότερα, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά και την τιμή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*