Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung αναμένεται να... προικίσει με λειτουργίες AI τη σειρά Galaxy S24

*
Πολύ πιθανό η Samsung να χρησιμοποιήσει το ατού της τεχνητής νοημοσύνης στα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra, τα οποία λέγεται ότι θα είναι τα πιο έξυπνα τηλέφωνα με AI που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Φαίνεται λοιπόν ότι η κορεατική εταιρεία θα ακολουθήσει τα χνάρια της Google με τις λειτουργίες βασισμένες σε τεχνητή νοημοσύνη που ανακοίνωσε για τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro πριν μερικές ημέρες.

Λέγεται ότι η σειρά S24 θα έχει λειτουργίες που μοιάζουν με αυτές του ChatGPT και του Bard της Google, όπως η δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου και ιστοριών με βάση λέξεις κλειδιά που παρέχει ο χρήστης. Ακόμα, η Samsung έχει σχεδιάσει μερικές επιπλέον λειτουργίες όπως το Generative AI για τη δημιουργία εικόνων από κείμενο, κάτι που αναφέρθηκε κατά την αποκάλυψη του Exynos 2400, το οποίο θα βρίσκεται στο εσωτερικό των συσκευών της σειράς S24 σε συγκεκριμένες αγορές. Ακόμα η μετετροπή της ομιλίας σε κείμενο θα βελτιωθεί μέσω AI. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, το Bixby θα αποκτήσει την ικανότητα για συνομιλίες που θα μοιάζουν κατά πολύ με τις ανθρώπινες.


Το μοντέλα της σειράς S24 θα αποκαλυφθούν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Ιανουάριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*