Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung φέρνει το 2x mode στη σειρά Galaxy S23

*
Οι δυνατότητες των Samsung Galaxy S23 στον τομέα της φωτογραφίας και της καταγραφής video είναι εκπληκτικές, λείπει όμως ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Σύντομα η εταιρεία θα ενεργοποιήσει το 2x portrait zoom, όπως αποκάλυψε η ομάδα camera development της Samsung στα forums της κορεατικής κοινότητας.

Προς το παρόν, τα Galaxy S23 smartphones υποστηρίζουν 1x και 3x στο Portrait mode, με εναλλαγή ανάμεσα στην βασική camera και στον 3x τηλεφακό, με αισθητήρα 10MP και απόσταση εστίασης 70mm. Το 2x zoom, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την κύρια camera με ψηφιακό zoom και computational photography για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.


Το updated θα γίνει πρώτα διαθέσιμο σε Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra. Θα ακολουθήσουν τα μοντέλα της σειράς Galaxy S22 και το Galaxy Z Fold4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*