Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung πρόσθεσε DisplayPort και νέες επιλογές για το Multi View στο 55'' Odyssey Ark monitor

*
Το 55'' Odyssey Ark monitor της Samsung είναι διαθέσιμο για αγορά στις Η.Π.Α. και η τιμή του αγγίζει τα $2.999,99. Αποτελείται από οθόνη Mini LED που υποστηρίζει ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz. Επιπλέον μπορεί να προβάλει ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο. Το Odyssey Ark 2nd Gen (G97NC) όπως είναι το πλήρες όνομά του έχει τέσσερεις θύρες εισόδου για video και σε σχέση με τον προκάτοχό του μία από τις HDMI αντικαταστάθηκε με DisplayPort. Σύμφωνα με τη Samsung, χάρη στη λειτουργία Multi View είναι δυνατή η προβολή εικόνας και από τις τέσσερεις εισόδους ταυτόχρονα.

Ακόμα, το Odyssey Ark 2nd Gen διαθέτει ενσωματωμένο KVM switch, που επιτρέπει τον έλεγο διαφορετικών υπολογιστών με ένα mouse και keyboard, με τη Samsung να σημειώνει ότι κάθε PC θα πρέπει να συνδέέται μέσω του δικού του καλωδίου USB upstream, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά. Ακόμα, υπάρχουν τέσσερα ηχεία και δύο woofers με υποστήριξη Dolby Atmos.


Κατά τα άλλα όμως ακριβώς συνέβαινε και με το προηγούμενο μοντέλο, δεν λείπει το “Cockpit Mode” που επιτρέπει την περιστροφή του monitor κάθετα, σε μια κατάσταση όπου είναι δυνατή η εμφάνιση τριών διαφορετικών απεικονίεων ταυτόχρονα αλλά και το “Ark Dial” που χρησιμεύει το remote. Τέλος, η οθόνη συνοδεύεται από υπηρεσίες cloud gaming services του Xbox και τη Nvidia αλλά και υπηρεσίες video streaming, όπως το Amazon Prime και το Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*