Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung στοχεύει να πουλήσει 270 εκατομμύρια συσκευές το 2023

*
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung αναμένει να πουλήσει 260 εκατομμύρια συσκευές φέτος και έχει βάλει στόχο να φτάσει τις 270 το 2023. Το ρεκόρ πωλήσεων της είναι τα 320 εκατομμύρια το 2017 και έκτοτε δεν έχει υπερβεί τα 300 εκατομμύρια.

Η φετινή εκτίμηση των 260 εκατομμυρίων είναι κατά 10 εκατομμύρια υψηλότερη σε σχέση με πέρσι και προκειμένου να το πετύχει αυτό, θα εστιάσει πολύ στα foldables τα οποία πιστεύει πως θα τη βοηθήσουν να αυξήσει το κέρδος της.


Το σχέδιο της Samsung είναι να αυξήσει το ποσοστό των premium προϊόντων της, για αυτό και θα δώσει μεγαλύτερη βάση στα foldable της, για τα οποία προβλέπει μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 80% μέχρι το 2024.

Επίσης, από τις 270 εκατομμύρια που στοχεύει να πουλήσει, οι 60 θα είναι από τις premium σειρές smartphones S και Z, και οι υπόλοιπες 210 από τη σειρά Α.

Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα να μη της πάνε τα foldables όσο καλά πιστεύει εάν ένας ή και περισσότεροι Κινέζοι κατασκευαστές αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν και αυτοί τα foldables τους και στην Ευρώπη με επιθετική τιμολόγηση, όπου η Samsung δεν έχει ανταγωνισμό. Κάτι τέτοιο θα την αναγκάσει να προβεί σε κάποιες περικοπές μειώνοντας τα περιθώρια κέρδους της.

Τέλος, η αναφορά σημειώνει πως τα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Flip και Fold θα έρθουν με βελτιωμένο design, καλύτερη ανθεκτικότητα και με ένα λιγότερο εμφανές τσάκισμα στην οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*