Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung θα κυκλοφορήσει Pokémon Galaxy Buds 2, αλλά μόνο στη Νότια Κορέα

*
Μετά το Samsung Galaxy Z Flip3 Pokémon Edition, η κορεάτικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα Samsung Galaxy Buds 2 Pokémon Edition, αλλά μόνο στην πατρίδα της. Τα συγκεκριμένα Galaxy Buds 2 θα έρχονται μέσα σε θήκη με σχήμα Poké Ball και θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρωματικές αποχρώσεις: onyx, olive, white, lavender και graphite. Η θήκη θα μπορέσει να εξυπηρετήσει και όσους έχουν στην κατοχή τους άλλα ακουστικά της εταιρείας και συγκεκριμένα τα Galaxy Buds Pro και Galaxy Buds Live.

Το πακέτο αγοράς των ακουστικών θα περιλαμβάνει και ένα από τα 11 συλλεκτικά αυτοκόλλητα της Pokémon Edition. Τα Pokémon που περιέχονται στα αυτοκόλλητα είναι τα Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Ditto, Dragonite, Lapras, Eevee, Genrar και Mew.

Τα Samsung Galaxy Buds 2 Pokémon Edition είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα της Samsung για τη Νότια Κορέα, όμως ακόμα δεν διαθέτουν ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*