Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung τιμάει την ιστορία της με το Galaxy Z Flip5 Retro

*
Η Samsung έχει μακρά ιστορία στην αγορά των flip phones και τώρα τιμάει ένα απο τα μοντέλα που αγαπήθηκαν από το κοινό, το Samsung E700, ανακοινώνοντας το Galaxy Z Flip5 Retro. Η νέα συσκευή έχει τα ίδια, εμβηματικά χρώματα, indigo blue και silver, όπως το E700 και έρχεται με αλλαγές στο UI που παραπέμπουν στο παρελθόν, όπως επίσης το animation ενός αστικού τοπίού στην εξωτερική οθόνη Flex Window. Στη συσκευασία θα βρείτε τα λογότυπα του Z Flip5 και του E700 μαζί με με κάρτες Flipsuit γεμάτες αυτοκόλλητα που απεικονίζουν το λογότυπο της εταιρείας με το πέρασμα των ετών. Ακόμα περιλαμβάνεται και μια συλλεκτική κάρτα του Samsung E700 με σκαλισμένο έναν μοναδικό σειριακό αριθμό.

Η τιμή του Galaxy Z Flip5 Retro δεν έχει γίνει γνωστή και θα γίνει διαθέσιμο από τις 2 Νοεμβρίου σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε επιλεγμένες χώρες, όπως η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung.


Samsung Galaxy Z Flip5 Retro announced 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*