Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε τη συλλογή αξεσουάρ Gray Camouflage για το PS5

H Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε τη νέα συλλογή αξεσουάρ, Gray Camouflage για το PlayStation 5. Όπως ακριβώς συνέβη με το line up που κυκλοφορεί ήδη και είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα του γαλαξία, το στλ Gray Camouflage θα είναι διαθέσιμο για το DualSense controller, το Pulse 3D headset και τα πλαστικά καλύμματα του PS5. Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του τμήματος global marketing της SIE, αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι σχήματα που έχουν άμεση σχέση με το PlayStation, έχουν ενσωματωθεί στον σχεδιασμό.



Οι προπαραγγελίες θα ξεκίνησουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Το DualSense controller και τα πλαστικά καλύμματα θα γίνουν διαθέσιμα στις 14 Οκτωβρίου, ενώ το Pulse 3D headset τον Δεκέμβριο.





Σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, το controller θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation Direct για δύο εβδομάδες, πριν αρχίσει να πωλείται μέσω των κατάστημάτων λιανικής, στις 28 Οκτωβρίου. Στις ίδιες χώρες, τα καλύμματα θα πωλούνται μόνο μέσω του PlayStation Direct.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*