Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το gaming περιφερειακό Xperia Stream

*
Η Sony πραγματοποίησε ένα Xperia gaming event στο οποίο ανακοίνωσε το Xperia Stream. Πρόκειται για ένα περιφερειακό που απευθύνεται σε gamers, διευκολύνει τους τομείς της ψύξης και του streaming και είναι συμβατό με το Xperia 1 IV.



Το Xperia Stream συνδέεται στο κινητό μέσω USB-C και διαθέτει τέσσερις θύρες στη κορυφή του, μία full-sized HDMI, μία LAN, μία ακουστικών και μία USB-C. Η θύρα HDMI μπορεί να εξάγει εικόνα σε τηλεόραση ή monitor, έως ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.



Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να συνδέσετε μια capture card για καταγραφή και streaming των παιχνιδιών σας. Οι ενσωματωμένοι ανεμιστήρες του Xperia Stream μπορούν να ρυθμιστούν μέσω του μενού Game Enhancer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*