Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανεβάζει τις τιμές των περιφερειακών του PS5 στην Ιαπωνία

*
Μπορεί οι τελευταίες ώρες να είναι ώρες του PS5 Slim, αλλά η Sony ανακοίνωσε αυξήσεις για τα περιφερειακά του PS5 στην αγορά της Ιαπωνίας. Στις αυξήσεις περιλαμβάνονται τα χειριστήρια DualSense, το Pulse 3D headset και αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο της ανανέωσης του PS5, το οποίο έρχεται από τον Νοέμβριο στην Αμερική και μετέπειτα σε όλες τις άλλες αγορές. Προς το παρόν αυξήσεις δεν αναφέρονται για άλλες αγορές, ωστόσο περιμένουμε επίσημη τοποθέτηση από την ιαπωνική εταιρεία για το θέμα.

Οι νέες τιμές θα εφαρμοστούν από τις 18 Οκτωβρίου στη χώρα. Οι νέες αυξημένες τιμές για τα περιφερειακά είναι οι εξής (σε παρένθεση η τωρινή τους):


DualSense Wireless Controller (White και Midnight Black): 9,480 yen (7,678 yen)
DualSense Wireless Controller (Cosmic Red, Nova Pink, Galactic Purple, Starlight Blue και Gray Camouflage): 9,980 yen (8,228 yen)
Pusle 3D wireless headset: 12,980 yen (10,978 yen)
HD camera: 7,980 yen (6,578 yen)
Media remote control: 3,980 yen (3,278 yen) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*