Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε το Xperia 5 V (videos)

*
Η Sony αποκάλυψε τη νεότερη ναυαρχίδα της στο τομέα των smartphones, το Xperia 5 V. Έρχεται με οθόνη OLED 6,1'', ανάλυσης FHD+, με υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, λόγο πλευρών 21:9 και συνοδεύεται από στερεοφωνικά ηχεία. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon 8 Gen 2 με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας microSD. Επιπλέον, συνεχίζει να υπάρχει η κλασσική υποδοχή των 3.5mm για σύνδεση ακουστικών.



Στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια camera με χαρακτηριστικά 1/1.35'' 52MP που καταγράφει εικόνες 24mm 12MP. Μάλιστα, με την επιλογή 2x zoom (πρακτικά 48mm) θα υπάρχει περισσότερο καλύτερος φωτισμός σε σύγκριση με τον τηλεφακό του Xperia 5 IV. Η δεύτερη camera είναι υπερευρυγώνια στα 12MP 1/2.5'' με 16mm focal length, με δυνατότητα για dual-pixel autofocus. Στο μπροστά μέρος θα βρείτε τη selfie camera με χαρακτηριστικά 12MP 1/2.9''.



Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh και η Sony υποστηρίζει ότι με φορτιστή 30W (πωλείται ξεχωριστά) θα φτάνει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά.



Το Sony Xperia 5 V αναμένεται προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, με τιμή €999.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*