Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment θα εξαγοράσει την εταιρεία τεχνολογίας ήχου Audeze

*
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις, η Sony Interactive Entertainment έχει προχωρήσει σε συμφωνία εξαγοράς της Audeze, εταιρείας που δραστηριοποιείται στον ηχητικό τομέα και συγκεκριμένα στη παραγωγή gaming headphones.

Παρόλο που η Audeze θα συνεχίσει την παραγωγή προϊόντων για όλες τις πλατφόρμες, η συγκεκριμένη κίνηση της Sony φαίνεται πως θέλει να καινοτομήσει και να αποκτήσει υπεροχή στον ηχητικό τομέα.

Ο senior vice president της Sony, Hideaki Nishino, δήλωσε πως “η Audeze είναι κορυφαία εταιρεία στον χώρο της και η παρούσα κίνηση δείχνει την προσήλωση της Sony στην παροχή μιας άρτιας ακουστικής εμπειρίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε τη τεχνογνωσία της Audeze στο οικοσύστημα του PlayStation και θέλουμε να αξιοποιήσουμε το Tempest 3D AudioTech και τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D, όσο περισσότερο γίνεται”.


Από την άλλη πλευρά, ο CEO της Audeze, Sankar Thiagasamudram, πρόσθεσε λέγοντας πως “η Sony παρέχει στην Audeze μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και να συνδράμει στις προσπάθειες της Sony να αναβαθμίσει την ακουστική εμπειρία στο PlayStation”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*