Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για τις διαρροές του PS5 Pro

*
Αν και στη Sony περίμεναν τις διαρροές για το PS5 Pro από τη στιγμή που ξεκίνησαν να μοιράζονται πληροφορίες με τους developers, οι πρόσφατες εξελίξεις φέρνουν αναστάτωση. Αν θυμάστε (και όπως καταγράψαμε σχετικά εδώ), o γνωστός insider Moore’s Law is Dead (YouTube) αποκάλυψε εσωτερικά έγγραφα για το PS5 Pro και μάλιστα έκρυψε κάποια στοιχεία για να μην μαρτυρήσει την πηγή του.

Τα έγγραφα αυτά μιλούν για την μεγαλύτερη GPU με το ταχύτερο σύστημα μνήμης και το ταχύτερο rendering, αλλά και την καλύτερη αρχιτεκτονική ray tracing. Ο έτερος insider Tom Henderson αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως οι διαρροές είναι πραγματικές και πως στόχος του PlayStation είναι να βγάλει το PS5 Pro στην αγορά μέσα στη φετινή εορταστική περίοδο (δηλαδή κάπου στο τελευταίο τρίμηνο του 2024).


Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, οι επικεφαλής του PlayStation έχουν διατάξει εσωτερική έρευνα για τη διαρροή των εγγράφων για το Trinity (κωδική ονομασία του PS5 Pro). Όπως φαίνεται, η ιστορία θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*