Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent φέρεται πως ακύρωσε πλάνα κυκλοφορίας ενός δικού της VR headset

*
Αναφορές σχετικά με την Tencent αποκαλύπτουν πως η εταιρεία είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός δικού της VR headset, όμως τελικά αποφάσισε να ακυρώσει το project.

Πηγές του Reuters ισχυρίζονται πως, ο μεγαλύτερος gaming publisher από μεριάς εσόδων, διέκοψε την ανάπτυξη ενός hardware εικονικής πραγματικότητας επειδή αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό εργαζομένων στον συγκεκριμένο τομέα του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία είχε σχεδιάσει ένα headset σε σχήμα δαχτυλιδιού, μαζί με ένα χειριστήριο.

Όπως σημειώνεται, η εταιρεία φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική της στο συγκεκριμένο κομμάτι, αναλογιζόμενη το ύψος της επένδυσης που θα χρειαζόταν για να είναι ανταγωνιστική και σε αυτήν την κατηγορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*