Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Turtle Beach εξαγοράζει την PDP για 118 εκατομμύρια δολάρια!

*
Σημαντικές αλλαγές στην αγορά των περιφερειακών έρχονται μετά την απόφαση της Turtle Beach να κάνει μια μεγάλη επένδυση εξαγοράζοντας την PDP. Είναι μάλιστα ιδιαίτερη αυτή η κίνηση, μιας και η PDP εστιάζει κυρίως σε πιο φαντεζί χειριστήρια και όχι στα πιο ακριβά και «επαγγελματικά» της Turtle Beach.

Στόχος της προφανώς είναι να στραφεί πλέον πιο σοβαρά προς τις κονσόλες και ίσως να δώσει τα απαραίτητα κεφάλαια στην PDP να αξιοποιήσει καλύτερα το ταλέντο και την φαντασία των στελεχών της. Ίσως από όλα αυτά να δούμε και νέα fighting controllers. Η αγορά των περιφερειακών έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και βλέπουμε συνεχώς κινήσεις εταιρειών να κινούνται προς την επιλογή της εξαγοράς μικρότερων.


Η Logitech εξαγόρασε πρόσφατα την Loupedeck, ενώ η Corsair την Drop. Η PDP θα είναι η τρίτη εξαγορά της Turtle Beach, η οποία το 2019 πήρε υπό την σκέπη της την Roccat και το 2021 την Neat Microphones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*