Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο smartphone Mix Fold 2 με εντυπωσιακά λεπτό σχεδιασμό (trailer)

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, ανακοίνωσε το δεύτερο foldable smartphone της κινέζικης εταιρείας. Το Xiaomi Mix Fold 2 είναι ένα από τα λεπτότερα smartphones της κατηγορίας του, με πάχος 5,2 χιλιοστά όταν είναι σε unfolded mode και 11,2 χιλιοστά σε folded mode. Ζυγίζει 262 γραμμάρια και περιέχει ένα ανασχεδιασμένο μεντεσέ της ίδιας της Xiaomi, που συνδυάζει κράμα με ανθρακόνημα για ένα πιο συμπαγές αποτέλεσμα. Θα χρησιμοποιεί το λογισμικό MIUI Fold 13 με βάση το Android 12.

Η εξωτερική οθόνη του είναι 6,56 ιντσών AMOLED με προστατευτικό Gorilla Glass Victus, αναλογία απεικόνισης 21:9 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο πάνω μέρος της υπάρχει μια κάμερα 20MP για selfies, τοποθετημένη μέσα σε punch hole.

Η εσωτερική οθόνη του Mix Fold 2 είναι 8 ιντσών LTPO OLED με ανάλυση 1914x2160px και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz. Πρόκειται για ένα Eco2 OLED display με HDR10+, Dolby Vision και φωτεινότητα που φτάνει τα 1.300 nits.


Το συγκεκριμένο smartphone είναι το δεύτερο που επωφελείται της συνεργασίας μεταξύ Xiaomi και Leica, διαθέτοντας ως βασική κάμερα έναν αισθητήρα 50MP IMX766 της Sony με OIS και Leica optics. Όπως και το Xiaomi 12S Ultra, το Mix Fold 2 διαθέτει αποκλειστικά χαρακτηριστικά φωτογραφίας, μεταξύ των οποίων είναι το Leica Authentic style και μια πλούσια συλλογή φίλτρων από τη Leica. Το setup καμερών του συμπληρώνουν η ultrawide κάμερα των 13MP και ο αισθητήρας telephoto με 8MP και οπτικό zoom 2x.

Στο hardware του νέου smartphone υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm με 12GB μνήμης RAM και χωρητικότητα έως 1TB. Η μπαταρία του είναι των 4,500mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 67W.

Το Xiaomi Mix Fold 2 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 8.999 κινεζικά γουάν (1.723 ευρώ) και το λανσάρισμά του αναμένεται στις 16 Αυγούστου 2022, μόνο για την αγορά της Κίνας. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα το δούμε και από τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*