Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi αποκάλυψε μια concept έκδοση του 12S Ultra που δέχεται φακούς M της Leica

*
Η Xiaomi ανακοίνωσε μια concept έκδοση του τελευταίου της high-end flagship, του Xiaomi 12S Ultra. Σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ακριβώς ίδιο με το κανονικό 12S Ultra, με τη διαφορά να βρίσκεται στις κάμερες, όπου η Xiaomi πρόσθεσε έναν ακόμη αισθητήρα μιας ίντσας στο κέντρο του πλαισίου των καμερών, ο οποίος μπορεί να δεχθεί φακούς M της Leica.



Πιο συγκεκριμένα, ο φακός προστατεύεται από sapphire glass ώστε να αποφευχθούν οι γρατσουνιές και για μπορέσει να δεχθεί τους φακούς Leica M απαιτείται πρώτα ένας ειδικός αντάπτορας, κάτι που κάνει τη συσκευή αρκετά ογκώδη.



Επίσης, συνοδεύεται από ένα ειδικά σχεδιασμένο camera app το οποίο υποστηρίζει focus peaking, zebra lines, histogram και άλλες τέτοιες επιλογές. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η υποστήριξη για 10-bit RAW.

Η Xiaomi δεν έκανε γνωστό το εάν και πότε θα κυκλοφορήσει αυτή τη concept έκδοση του 12S Ultra, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι φαίνεται τρομερά ενδιαφέρουσα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*