Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPad Pro με επεξεργαστή M11 ανακοίνωσε η Apple (video)

*
Η Apple ανακοίνωσε τη νέα γενιά της σειράς iPad Pro με τις βελτιώσεις να αφορούν κυρίως το εσωτερικό τους. Η Apple χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή M1 και τονίζει ότι σε σχέση με προηγούμενα συστήματα θα προσφέρει πολύ πιο υψηλές επιδόσεις. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τα γραφικά, ενώ η εταιρεία αναφέρει πως η μπαταρία των iPad Pro θα διαρκεί για ολόκληρη τη μέρα. Ακόμα υπάρχει υποστήριξη για Thunderbolt, 5G και βελτιωμένη camera.

Μέσω του ISP και LIDAR scanner θα απαθανατίζονται απίστευτες λεπτομέρειες, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υπάρχει TrueDepth camera system στο μπροστά μέρος της συσκευής και επιτρέπει το ξεκλείδωμά της μέσω αναγνώρισης προσώπου. Επιπλέον στο σύστημα περιλαμβάνεται υπερευρυγώνια camera ανάλυσης 12MP. Θα την εκμεταλλεύεται ένα νέο χαρακτηριστικό, το Center Stage, που ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα κατά τη διάρκεια video calls.


Ta 12,9'' μοντέλα iPad θα έχουν και μία οθόνη Mini-LED screen, τη Liquid Retina XDR, που η Apple αναφέρει ότι προσφέρει φωτεινότητα επιπέδου XDR. Η οθόνη αποτελείται από 10.000 Mini LEDs. Όσον αφορά το iPad Pro, θα υποστηρίζει το Apple Pencil και το Smart Keyboard Folio, όπως επίσης και το Magic Keyboard, που είναι διαθέσιμο και σε λευκό χρώμα.

Το μοντέλο των 11'' ξεκινάει από τα $799 και των 12,9- από τα $1.099. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο 15νθήμερο του Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*