Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPad στις 10.2 και 10.5 ίντσες θα ανακοινώσει φέτος η Apple

*
Οι πληροφορίες για τα iPad του 2019 έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται και φαίνεται πως η Apple θα παρουσιάσει (και διαθέσει) φέτος δύο μοντέλα, ένα στις 10.2 και ένα στις 10.5 ίντσες. Τα 7ης γενιάς iPad δεν θα ανήκουν στην κατηγορία των iPad Pro και σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε πολλά Μέσα του εξωτερικού δεν θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Η λογική της Apple είναι να αντικαταστήσει φέτος το entry level iPad των 9.7 ιντσών με αυτό των 10.2 (ιντσών), που θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα περιθώρια. Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, καθώς και οι φήμες πως η εταιρεία ψάχνει κυρίως να γεμίσει το κενό ανάμεσα στο iPad 6ης γενιάς (που πωλείται περί τα €350) και τα iPad Pro (που φτάνουν τα €1000). Προφανώς και δεν περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τα νέα iPad στην παρουσίαση που έχει ανακοινωθεί για τις 25 Μαρτίοu.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*