Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPadOS: To iPad αποκτά το δικό του OS, με υποστήριξη mouse και native υποστήριξη USB sticks

*
Η Apple ανακοίνωσε στο πλαίσιο του WWDC 2019 πως το iPad αποκτά πλέον το δικό του OS με την ονομασία iPadOS και πολλά νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη mouse και USB sticks.

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να δούμε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς από το 2010, τα tablets της εταιρείας «τρέχουν» την έκδοση του iPhoneOS. Το iPadOS θα φέρει στις οθόνες των iPad μια νέα homescreen με widgets δίπλα από τα εικονίδια των εφαρμογών και με swipe από το κάτω μέρος της οθόνης θα φαίνονται οι εφαρμογές που υπάρχουν στο slideover.




Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στον Safari browser για να έρθει πιο κοντά στην desktop έκδοση, ενώ από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι η native υποστήριξη USB sticks, η υποστήριξη mouse και νέα fonts που θα μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει από το App Store.

Το iPadOS θα είναι διαθέσιμο για όλα τα iPad πέραν των iPad mini 2, iPad mini 3 και του πρώτου iPad Air. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει με την κυκλοφορία των νέων iPhone τον Σεπτέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*