Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιδιαίτερα υψηλή η ζήτηση για το iPhone 15 Pro Max, υποστηρίζει ο Ming-Chi Kuo

*
Οι προπαραγγελίες για τη σειρά iPhone 15 έχουν ήδη ξεκινήσει σε ορισμένες χώρες και υπάρχουν τα πρώτα στοιχεία για την πορεία τους. Σύμφωνα με τον έγκριτο αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, το iPhone 15 Pro Max είναι το μοντέλο που συγκεντρώνει ως τώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των καταναλωτών, με τη ζήτηση να ξεπερνάει αυτή για το iPhone 14 Pro Max που λανσαρίστηκε πέρσι.

Η ζήτηση για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus είναι στα ίδια επίπεδα με τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Όσον αφορά το iPhone 15 Pro, ο Kuo προσθέτει ότι η ζήτηση είναι χαμηλότερη συγκριτικά με τον προκάτοχό του, γιατί οι χρήστες αναζητούν μια αναβαθμισμένη εμπειρία στον τομέα την λήψης φωτογραφιών και video, όπως αυτή που θα προσφέρει το Pro Max.


Επίσης, οι χρόνοι αναμονής για το iPhone 15 Pro Max είναι σημαντικά μεγαλύτεροι σε σχέση με το iPhone 14 Pro Max, μόνο λόγω της ζήτησης αλλά επίσης λόγω των προκλήσεων της παραγωγής και του τροποποιημένου προγράμματος. Τέλος, ο Kuo αναμένει ότι η σειρά iPhone 15 θα φτάσει τα 80 εκ. αποστολές ως το τέλος του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*