Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία διάθεσης για τη σειρά προϊόντων PlayStation του LeBron James

*
PlayStation και LeBron James συνεργάζονται για μια νέα σειρά περιφερειακών, η οποία θα γίνει διαθέσιμη σε λίγες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, σε συγκεκριμένες αγορές, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ειδικά θεματικά περιφερειακά για την κονσόλα PS5, με την υπογραφή του γνωστού μπασκετμπολίστα. Πρώτα απ’ όλα, το LeBron James Limited Edition PS5 Controller, το οποίο και μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video και το οποίο έρχεται στις 27 Ιουλίου σε αγορές όπως οι: ΗΠΑ, Μ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία στην τιμή των €79,99.



Στη συνέχεια, το LeBron James Limited Edition PS5 Console Cover που θα πωλείται μέσα από το PlayStation Direct στην τιμή των 64,99 δολαρίων, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από τις 29 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*