Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider «φωτογραφίζει» την τιμή του Nintendo Switch 2

*
Την τιμή που θα κυκλοφορήσει το Nintendo Switch 2 εκτίμησε σε πρόσφατο video του γνωστός insider της αγοράς. Συγκεκριμένα, ο “Moore’s Law is Dead” συνεχίζει να ασχολείται με τα του hardware για τη νέα κονσόλα της Nintendo και ανέφερε στο νεότερο video του πως σύμφωνα με πηγές από την NVIDIA, το process node των 8NM της Samsung θα είναι το ιδανικό.

Σημειώνει, δε, πως η Nintendo έχει έτοιμο το hardware αλλά περιμένει να ξεστοκάρει λίγο ακόμη από το τωρινό μοντέλο.


Πηγαίνοντας στα της τιμής, ο insider αναφέρει πως η τιμή του Nintendo Switch 2 θα κινηθεί ανάμεσα στα 399 και 499 δολάρια και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «αν η Nintendo θέλει να κινηθεί επιθετικά θα μπορεί να βγει με μια τιμή στα 349 δολάρια και να έχει ακόμη κι εκεί κέρδος. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα παίξει κάπου ανάμεσα στα 399 και 499 δολάρια».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*