Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Η Microsoft εργάζεται σε τεχνολογία emulation των παλαιότερων Xbox για τα ROG Xbox Ally και άλλες συσκευές

*
Σύμφωνα με insider, η Microsoft εργάζεται πάνω σε επίσημη τεχνολογία emulation για κονσόλες Xbox 360, και ενδεχομένως και για άλλα παλαιότερα Xbox hardware, με στόχο τη λειτουργία τους σε φορητές και υπολογιστικές συσκευές όπως το Asus ROG Ally και άλλα συστήματα με Windows. 



Η ανάπτυξη αυτής της λύσης θα επέτρεπε στους χρήστες να «τρέχουν» παιχνίδια από προηγούμενες γενιές μέσω ενός επίσημου και βελτιστοποιημένου μηχανισμού της Microsoft, χωρίς την ανάγκη ανεπίσημων εξομοιωτών ή παρακαμπτήριων μεθόδων.

Το σχόλιο επισημαίνει επίσης ότι, εάν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, αυτό θα αποτελούσε συνέχεια της πολιτικής backward compatibility του Xbox, επεκτείνοντάς τη αυτή τη φορά πέρα από τις κονσόλες – σε ευρύτερο οικοσύστημα Windows, ενισχύοντας έτσι τη στρατηγική της Microsoft για ενοποιημένο gaming περιβάλλον. 



Οι φίλοι του Xbox εκφράζουν ενδιαφέρον για το πώς μια τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο Xbox app ή στο Game Pass, επιτρέποντας πρόσβαση σε παλιότερους τίτλους με εγγενή υποστήριξη, αλλά και αν αυτό υπονοεί μελλοντικό άνοιγμα της Microsoft στην ιδέα επίσημων Xbox handhelds.

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*