Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το Project Helix θα μπορεί να ανταγωνιστεί PCs των $3.000 (video)

Φήμες γύρω από το Project Helix αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα ισχυρό σύστημα για video games, παρόμοιο με PC, που θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα για τις κονσόλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα διαθέτει 32 GB μνήμης RAM και ένα APU AMD Magnus υψηλών προδιαγραφών με γραφικά τεχνολογίας RDNA 5, ενώ αναμένεται να προσφέρει απόδοση συγκρίσιμη με αυτή των κορυφαίων gaming PC.

Παρά τις ανησυχίες για την εκτιμώμενη τιμή των 1.200 δολαρίων —περισσότερο από το διπλάσιο της τιμής κυκλοφορίας του Xbox Series X— εσωτερικές πηγές υποστηρίζουν ότι η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εξαιρετική.


Ο insider Moore’s Law Is Dead ισχυρίζεται ότι η κονσόλα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί υπολογιστές αξίας 2.000–3.000 δολαρίων, καθιστώντας την μια επαναστατική επιλογή, υψηλών προδιαγραφών, στην αγορά των video games.

Χαρακτηριστικά όπως ένα PC mode και το πλέον ισχυρό APU που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κονσόλα τονίζουν περαιτέρω τις φιλοδοξίες της Microsoft. Αν και δεν μπορεί να συγκριθεί με υπολογιστές κορυφαίας κατηγορίας, αναμένεται να ξεπεράσει σημαντικά τις παραδοσιακές κονσόλες και μπορεί ακόμη και να υπερβεί τις δυνατότητες του PlayStation 6, τοποθετώντας την επερχόμενη κονσόλα ως ένα τολμηρό και πρωτοποριακό βήμα προς τα εμπρός για το hardware του Xbox.

The Last of Us Part III: Ο Neil Druckmann ίσως ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*