Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intel και Microsoft φαίνεται πως προετοιμάζονται για τα Windows 12

*
H Intel και η Microsoft ίσως προετοιμάζονται για τα Windows 12 που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Ο hardware leaker @leaf_hobby, γνωστός για την αποκάλυψη των πλήρων προδιαγραφών τωνchips Xeon της Intel πριν από την κυκλοφορία τους, δημοσίευσε λεπτομέρειες για την πλατφόρμα υπολογιστών Meteor Lake της Intel. Η Intel φέρεται να αναφέρει εσωτερικά ότι οι επεξεργαστές επόμενης γενιάς της θα υποστηρίζουν Windows 12.

Ενώ το tweet έχει διαγραφεί από τότε, η ιστοσελίδα VideoCardz σημειώνει ότι το Meteor Lake αναμένεται να περιλαμβάνει 20 lanes PCIe Gen5 και υποστήριξη για Windows 12.


Αν και η Microsoft δεν έχει ανακοινώσειτα πλάνα της για τα Windows 12, υπάρχουν ήδη ενδείξεις ότι η εταιρεία σκοπεύει να να ενσωματώσει λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*