Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 12: Προστέθηκε υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση στα 15 watts χωρίς MagSafe

*
Με το λανσάρισμα του iPhone 12, η Apple διπλασίασε την ισχύ της ασύρματης φόρτισης, στα 15 watts, όμως αυτό ήταν δυνατό μόνο με τους δικούς της φορτιστές MagSafe. Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του MacWorld, η εταιρεία είχε μια έκπληξη για τους καταναλωτές της, καθώς το iOS 17.4 επιτρέπει και σε third-party Qi2 φορτιστές να προσφέρουν τη μέγιστη ισχύ. Η λειτουργία αυτή έγινε διαθέσιμη στα iPhone 13 και 14 με το iOS 17.2, ενώ στα iPhone 15 υπήρχε από το λανσάρισμά τους.

Όταν κυκλοφόρησε το iPhone 12 τον Οκτώβριο του 2020, το Qi2 και το Qi standard ήταν περιορισμένο στα 7,5 watts. Τη στιγμή όμως που το iPhone 12 χρησιμοποιούσε MagSafe, ήταν προφανής και αναμενόμενη η μελλοντική υποστήριξη για το Qi2 και τη μέγιστη ισχύ φόρτισης που προσφέρει.


Μπορεί η Apple να μην έχει προβεί σε επίσημη ενημέρωση, όμως το Macworld αναφέρει πως δοκίμασε το iPhone 12 με συσκευές Qi2 και όλα τα παραπάνω αληθεύουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*