Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15: Dynamic Island σε όλα τα μοντέλα, σύμφωνα με διαρροή (εικόνες)

*
Η νεότερη διαρροή για τη σειρά iPhone 15 δίνει πληροφορίες για τις οθόνες των επερχόμενων smartphones. Σε όλα τα μοντέλα θα υπάρχει Dynamic Island, όπως δείχνουν τα γυάλινα panels του iPhone 15 στα αριστερά, του iPhone 15 Pro στη μέση και του iPhone 15 Pro Max στα δεξιά. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες το γύρω από τις οθόνες περιθώριο θα έχει πάχος 1,5mm.

All iPhone 15 units will have a Dynamic Island, Pros will have titanium frame


Παρά το ότι θα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έχουν Dynamic Island, ο ρυθμός ανανέωσής τους θα παραμείνει στα 60Hz και δεν θα έχουν τη λειτουργία Always-on Display όπως το iPhone 15 Pro. Επιπλέον, τα δυο πρώτα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με το A16 Bionic chipset, ενώ το Pro με το A17.

Μια άλλα διαρροή δείχνει ότι ο σκελετός του iPhone 15 Pro θα είναι κατασκευασμένος από τιτάνιο, οπότε η συσκευή θα είναι πιο ανθεκτική και περισσότερο ελαφριά. Ακόμα, τα solid-state buttons θα διαθέτουν 3D Touch haptic feedback, με πολλαπλά Taptic Engine motors, για να είναι αντιληπτό το ότι πατήθηκαν με επιτυχία. Ακόμα και ο διακόπτης του mute θα μετατραπεί σε πλήκτρο- με ένα πάτημα θα μπαίνει σε Silent mode και με ένα δεύτερο θα ενεργοποιούνται οι ήχοι.







Τα παραπάνω δεν θα ισχύουν για τα iPhone 15 και 15 Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*