Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15: Η Apple επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τη μπαταρία όλων των μοντέλων

*
Η Apple επιβεβαίωσε ότι οι μπαταρία όλων των μοντέλων της σειράς iPhone 15 είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Σύμφωνα με την εταιρεία και στις τέσσερις συσκευές η μπαταρία διατηρεί το 80% της αρχικής της χωρητικότητας μετά από 1.000 κύκλους φόρτισης, υπό ιδανικές συνθήκες, τη στιγμή που το ταβάνι για τους προκατόχους τους είναι οι 500 κύκλοι.

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε στην ιστοσελίδα 9to5 Mac ότι πραγματοποιήθηκαν συγκεκριμένες δοκιμές, που περιλάμβαναν την φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρία 1.000 φορές, με συνθήκες που προσομοιώνουν την πραγματικότητα.


Τα παραπάνω είναι το αποτέλεσμα των αναβαθμισμένων υλικών από τα οποία κατασκευάζονται οι μπαταρίες και των καλύτερων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας. Σημειώνεται ότι η διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η χρήση από πλευράς των κατόχων των συσκευών και η συχνότητα φόρτισης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*