Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15 Pro Max: Ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της περισκοπικής κάμερας, υποστηρίζει ο Ming-Chu Kuo

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chu Kuo, στο iPhone 15 Pro Max θα αντιστοιχεί το 35-40% των παραγγελιών για τη σειρά iPhone 15. Μάλιστα αναμένει για το 15 Pro Max πωλήσεις κατά 10-20% περισσότερες σε σχέση με το 14 Pro Max. Το χαρακτηριστικό που θα τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών θα είναι η "αποκλειστική", περισκοπική zoom camera του iPhone 15 Pro Max, που ο Kuo αναμένει ότι θα μεταφερθεί στο iPhone 16 Pro, δίνοντας έτσι ώθηση στις πωλήσεις.

Λέγεται ότι η Largan θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής για το περισκοπικό module του iPhone 15 Pro Max. Είναι η ίδια εταιρεία που παρέχει το 60% των περισκοπικών φακών της Huawei. Μάλιστα ένας περισκοπικός φακός της Largan στοιχίζει 3 με 4 φορές περισσότερο από έναν γενικό, high-end φακό 7P.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*