Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15 Pro: Παράπονα από πελάτες που παρέλαβαν συσκευές με ξεθωριασμένα χρώματα ή με λάθος ευθυγράμμιση οθόνης

*
Πελάτες που προ-παράγγειλαν το iPhone 15 έχουν πλέον ξεκινήσει να παραλαμβάνουν το πολυπόθητο νέο smartphone της Apple. Η αρχή για το iPhone 15 Pro δε θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη, αφού πελάτες να αναφέρουν ξεθωριασμένα χρώματα στο πλαϊνό μέρος της συσκευής, αλλά και προβλήματα με την ευθυγράμμιση της οθόνης της.

Πιο συγκεκριμένα, μερικά κομμάτια του iPhone 15 Pro (το οποίο διαθέτει και το τιτάνιο) φέρουν άνισο χρωματισμό στα πλαϊνά του, ενώ ορισμένα άλλα έχουν λάθος ευθυγράμμιση οθόνης, κάτι που εντοπίζεται στις γωνίες της. Σχετικά με το γεγονός αυτό, ακούγεται πως υπάλληλος της Foxconn είχε αναφέρει το ενδεχόμενο ύπαρξης τέτοιου είδους ελαττωμάτων στην πρώτη παρτίδα του iPhone 15 Prο.

Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Apple. Το πιθανότερο είναι να ανακοινώσει την αντικατάσταση των ελαττωματικών κομματιών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*