Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15 Pro: Το Titan Gray θα αντικαταστήσει το χρυσό χρώμα (εικόνα)

*
Απέχουμε μερικές εβδομάδες από τα αποκαλυπτήρια των iPhone 15 και iPhone 15 Pro και οι διαρροές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μία από τις βασικές αλλαγές είναι πως τα τηλέφωνα θα έχουν διαφορετικό υλικό κατασκευής για το κυρίως σώμα, κάτι που θα οδηγήσει και σε αλλαγές για τα χρώματα που θα συνοδεύσουν το λανσάρισμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες, το iPhone 15 Pro θα κυκλοφορήσει σε χρώμα Titan Gray και Dark Blue, με το πρώτο να αντικαθιστά το χρυσό και να έχουμε και μια πρώτη εικόνα του πως θα δείχνει. Από κει και πέρα, τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένονται σε κλασικούς χρωματισμούς, δηλαδή Black, Green, Blue, Yellow και Pink. Περισσότερα για τα νέα iPhone θα έχουμε τις επόμενες ημέρες και η παρουσίασή τους αναμένεται στις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις νεότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*