Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15: Πρόβλεψη για ζήτηση μικρότερη από τη σειρά iPhone 14

*
Η σειρά iPhone 15 αναμένεται να λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο, με αυξημένη τιμή και μικρότερα περιθώρια οθόνης. Επίσης, υποστηρίζεται ότι η ζήτηση θα είναι μικρότερη συγκριτικά με τα iPhone 14 που κυκλοφόρησαν το περασμένο έτος. Αυτό υποστηρίζει ο έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo.

Για την ώρα, τα παραπάνων δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από μια πρόβλεψη και η κατάσταση δεν αποκλείεται να ανατραπεί. Ο Kuo συμπληρώνει ότι εκτός αν η ζήτηση για το iPhone 15 είναι καλύτερη από τις προσδοκίες της αγοράς μετά το λανσάρισμα, οι περισσότεροι προμηθευτές της Apple υα αντιμετωπίσουν οικονομική πίεση το δεύτερο εξάμηνο του έτους.


Δεν πρόκειται όμως μόνο για τα iPhones. Οι προβλέψεις για τις πωλήσεις όλων των προϊόντων της Apple το δεύτερο μισό του 2023 είναι χαμηλότερες σε σχέση με ότι ίσχυε ένα χρόνο πριν.

Πάντως η Apple δείχνει αισιόδοξη για το υπόλοιπο του 2023 και το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*