Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15: Τα βασικά μοντέλα έρχονται με το Snapdragon X70 5G modem

*
O Shahram Mokhtari, o Lead Teardown Technician του iFixit, ανάρτησε στο Twitter εικόνες από τη motherboard του iPhone 15, οι οποίες αποκαλύτουν κάτι πολύ ενδιαφέρον, ένα Qualcomm Snapdragon X70 modem. είναι το ίδιο 5G modem που υπάρχει και στο iPhone 15 Pro. Αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα είναι το γεγονός ότι τα iPhone 15 και 15 Plus έχουν το ίδιο chipset με τα iPhone 14 Pro, το Apple A16 Bionic. Τότε όμως είχαν συνδυαστεί με το παλαιότερο X65 modem. Τώρα έχουμε το A16 + X70 για τα βασικά μοντέλα και το A17 + X70 για τα Pro. Αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν πήρε απλά τη motherboard του 14 Pro και την έβαλε στο iPhone 15, αλλά έκανε και ορισμένες μετατροπές. Το X70 είναι πιο αποδοτικό από άποψη ισχύος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και έχει επεξεργαστή με νέο AI για βελτιωμένες επιδόσεις.

iPhone 15 teardown reveals a new Snapdragon X70 5G modem 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*