Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 15: Θα είναι τα πιο ακριβά iPhone που κυκλοφόρησαν ποτέ (τιμές)

*
Η Apple θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο τη νέα σειρά iPhone 15 και φαίνεται πως οι τιμές τους θα είναι οι μεγαλύτερες που έχουν ανακοινωθεί ποτέ. Τα τηλέφωνα θα έχουν στο εσωτερικό τους το νέο A17 Bionic SoC και η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε ακόμη θα είναι η εφαρμογή της θύρας USB-C για πρώτη φορά σε iOS smartphone. Σύμφωνα με το Economic Daily News, η Apple θα ανεβάσει φέτος αρκετά τις τιμές των τηλεφώνων της, με τις αυξήσεις να αγγίζουν ακόμη και το 20%! Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ σημειώνει πως το πιο φθηνό μοντέλο του iPhone 15 θα κοστίζει 100 δολάρια πάνω από το αντίστοιχο iPhone 14, ενώ το iPhone 15 Pro Max θα είναι σχεδόν 200 δολάρια πιο ακριβό από το αντίστοιχο τωρινό μοντέλο, δηλαδή να βγει στα 1800 δολάρια!

Οι εκτιμήσεις μιλούν για τις παρακάτω τιμές:
iPhone 15: Από 899 δολάρια
iPhone 15 Plus: Από 999 δολάρια
iPhone 15 Pro: Από 1099 δολάρια
iPhone 15 Pro Max: Από 1199 δολάρια 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*