Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone SE 4: Νέα υποτιθέμενα CAD renders δείχνουν "σκελετό" παρόμοιο με του iPhone 14

*
Η Apple ετοιμάζει το iPhone SE 4 και από όσο γνωρίζουμε, η συσκευή θα έχει οθόνη OLED, για πρώτη φορά στη σχετικά οικονομική σειρά smartphones. Τώρα, είδαν το φως της δημοσιότητας εικόνες από σχεδιαστικό πρόγραμμα, που υποτίθεται πως αποκαλύπτουν ότι η συσκευή θα έχει τον σκελετό του iPhone 14, όμως στο πίσω μέρος θα έχει μία camera.





Ναι μεν το μπροστά μέρος του iPhone SE 4 λέγεται πως θα είναι το ίδιο με αυτό του iPhone 14, όμως το πίσω τμήμα του θα μοιάζει με το μοντέλο SE του 2022. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν η Apple διατηρήσει τον αισθητήρα των 12 MP ή θα προτιμήσει έναν καλύτερης ποιότητας με Night Mode.





Στα CAD renders δεν υπάρχει πλήκτρο Action ή διακόπτης για Mute δίπλα στα στα πλήκτρα για τον έλεγχο της έντασης του ήχου, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τον αν οι εικόνες είναι όντως αληθινές και αν είναι, γιατί η Apple προέβη σε μια τέτοια κίνηση. Η συσκευή αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2025.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*