Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το AR/VR headset της Apple

*
Δεν αποκλείεται οι παρακάτω εικόνες να προρχονται από το φημολογούμενο AR/VR headset της Apple. Αυτές αναρτήθηκαν από τον αξιόπιστο leaker MrWhite128 στο Twitter και φαίνεται να δείχνουν καλωδιοταινίες που θα ταίριαζαν τέλεια σε ένα σετ φακών σε σχήμα ματιού. Δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει σε τι ακριβώς χρησιμοποιούνται αυτες οι καλωδιοταινίες, πέρα από τη σύνδεση της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του headset. Σύμφωνα με το MacRumors, αυτός που δημοσίευσε τις εικόνες δεν διευκρίνισε αν προέρχονται από ένα headset, απλά στο tweet υπήρχει το emoji ενός προσώπου με γυαλιά ηλίου. Επίσης, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα οι καλωδιοταινίες προέρχονται από ένα VR headset, το μακρύ καλώδιο στη δεύτερη εικόνα, μοιάζει με εκείνο από το μικρόφωνο του πρώτης γενιάς HomePod, όπως είχε σημειώσει σε ένα tweet, που πλέον έχει σβηστεί, ο Ian Zelbo του 9to5Mac.



Photo of a cable with two oval bumps with small cutouts. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*